Køb produkt

Vælg din leverandør nedenfor. Bestil Nemaslug/Nemasys.
Pakken sendes fra dansk centrallager. Opbevares i køleskabet.


Find den rette nematode

For at opnå et godt resultat med biologisk bekæmpelse er det vigtigt, at opdage skadedyrsangrebet så tidligt som muligt, og at identificere skadedyret korrekt, således at man får bestilt den rigtige nematode.

Nemaslug® Naturlig sneglebekæmper mod Snegle uden hus.

Nemasys® G Natural chafer grub killer mod Gåsebillelarver.

Nemasys® H Natural vine weevil killer mod Øresnudebiller.

Nemasys® Natural fruit and veg protection mod larverne fra blandt andet sørgemyg, gulerodsflue, kålflue, agerugle, løgflue, og stikkelsbærbladhveps. Trips og æbleviklere.

Nemasys® Natural leatherjacket killer mod Stankelbenslarver.

Nemasys® Natural no ants til flytning af Myrer.

Nemaslug® og Nemasys® produceres i Littlehampton i England, hvor nematoderne formeres i fermenteringstanke. Nematoderne formuleres til en pasta sammen med ler og vand. Da der er tale om levende organismer, er der en begrænset holdbarhed på Nemaslug® og Nemasys®. Produkterne kan derfor kun bestilles over nettet eller i havecenter/planteskoler til levering direkte hos haveejeren. Ved modtagelse skal produktet bruges omgående eller opbevares i et køleskab ved 5° C. Hele indholdet af pakken skal bruges på én gang. Nematoder udtørrer i sollys og varme. Nematoder kan derfor med fordel vandes ud om aftenen, hvor luftfugtigheden er højere og meget gerne i let regnvejr. Jorden skal være minimum 5 grader varm.

Rul til toppen